La doble mirada


Del 15 de juny a l'11 de juliol de 2001, des de la Secció de Llengua i Literatura del Centre de Lectura vam acollir l'exposició itinerant La doble mirada, sobre una suposada nova generació poètica. Faltava poc per l'autobateig dels poetes Imparables, algun dels quals formava part d'aquesta exposició que havia fet la Institució de les Lletres Catalanes del Departament de Cultura.


La descripció de l'exposició deia que: "La doble mirada, un recull de poetes joves que ja han començat a demostrar el seu bon tarannà poètic, presenta dues imatges d'un mateix poeta, l'una, la imatge física, ell i el seu entorn més estimat, el seu ambient; i l'altra, un dels seus poemes predilectes.
D'aquesta manera queda una mica definit per a l’espectador el camí que cada poeta ha triat dins d'aquest món tan ric i suggestiu. Cadascun té el seu estil propi i ben estructurat, cadascun agafa un vessant diferent i entén la poesia d'una manera particular. I això fa molt més enriquidor el producte final: renovador, divers, íntim. Aquesta perspectiva queda complementada per una petita mostra de la seva obra publicada."




No sé per quins set sous el Sebastià Alzamora, la Sílvia Aymerich i el David Escamilla ens van deixar plantats, alguna cosa els devia parar. El David Figueres va agafar el pes del recital i vam plegar d'hora i vam aprofitar l'estona per celebrar l'arribada del bon temps i la Festa Major.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Arxiu del blog

Entrades populars